Прејди на содржината

Предлошка:Tz/utc-infobox

Од Википедија — слободната енциклопедија
Tz/utc-infobox
  Tz/utc-infobox ~ Предлошка:Tz/utc-meridian-central – цела година
(назад) UTC + (напред)
12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13
30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30
Areas in a darker shade use daylight saving time. The base color shows the standard time.
Меридијани
Средиштен[[Меридијан Предлошка:Tz/utc-meridian-central|Предлошка:Tz/utc-meridian-central]]
Западна граница (поморска)Предлошка:Tz/utc-meridian-west
Источна граница (поморска)Предлошка:Tz/utc-meridian-east
Други
Група „датум/време“ (DTG)Предлошка:Tz/utc-dtg
Надворешни врски