Ишимче

Од Википедија — слободната енциклопедија
Ишимче
Ишимче is located in Гватемала
Ишимче
Наоѓалиштето на карта на Гватемала

Ишимче бил стар мајански град, денес археолошко наоѓалиште во Гватемала.