Википедија:Викикамп Брајчино 2017/Учесници

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Во табелата во продолжение е направен список на учесниците на викикампот заедно со нивниот придонес.

Бр. Учесник Придонеси
Статии Фотографии
1 Kiril Simeonovski (В) 11
2 Ehrlich91 (В) 37
3 Fikowski3000 19
4 Phoenixlecters 3
5 Durgutov
6 Николовска.С 12
7 Гитаристот 14
8 KolevskA 8
9 Velbam 15
10 Maria.maria.maria 4
11 Наташа Величковска 23
12 Baggins1990
13 Nikodinovska 4
14 Frosina.Stojanovska
15 Firnein 23
16 Сезнајко (В)
17 Chameleon021
Викидоџо (од корисничката сметка на Ehrlich91)
  • (В) — водач на работна група
  • (Н) — новосоздадена статија
  • (П) — подобрена статија