Википедија:ОХКР: Разлика помеѓу преработките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
# [[Сингрид Ундсет]]
# [[Гао Синѓан]]
# [[Халдор Килјан Лакснес]]
|-
|valign=top| 2. ||valign=top| [[User:BobanBlazeski|Бобан Блажески]]<br>наставник-уредувач||
# [[Хуан Рамон Хименес]]
# [[Трансплантација на органи]]
# [[Халдор Килјан Лакснес]]
|-
|valign=top| 5. ||valign=top| [[User:angela.ilic|Ангела Илиќ]]<br>ученик-уредувач||

Прегледник