Корисник:NatasaNedanoska

Од Википедија — слободната енциклопедија
Лого на ОУТУ „Ванчо Питошески“ - Охрид
Лого на ОУТУ „Ванчо Питошески“ - Охрид
Овој корисник е член на вики-проектот
ОХВП, ОУТУ „Ванчо Питошески“ - Охрид

Лого на ОУ „Кочо Рацин“ - Охрид
Лого на ОУ „Кочо Рацин“ - Охрид
Овој корисник е член на вики-проектот
ОХКР, ОУ „Кочо Рацин“ - Охрид