Разговор за Википедија:ОХКР

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија
лого на ОУ „Кочо Рацин“ - Охрид Оваа статија е дел од ВикиПроектот ОХКР, кој има за цел да ги координира активностите на учениците од ОУ „Кочо Рацин“ - Охрид во создавањето и одржувањето на содржини на Википедија. Ако сакате да земете учество во проектот, може да ја уредите оваа статија, или да прочитате нешто повеќе на страницата на проектот, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектниот тим и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.