Википедија:Уредувачки натпревари/Острови/евиденција/BlueEagle1

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
BlueEagle1]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Корву (остров) 5 4 3 12 нова статија
Азорски Острови 8 8 7 23 подобрена статија
Флориш (остров) 5 5 3 13 нова статија
Санта Марија (остров) 6 7 8 21 нова статија
Сао Мигел (остров) 6 6 6 18 нова статија
Грасиоза (остров) 5 5 4 14 нова статија
Сао Жоржи (остров) 4 4 2 10 нова статија
Пику (остров) 4 4 4 12 нова статија
Фајал (остров) 5 4 3 12 нова статија
Терсеира 5 5 3 13 нова статија
Реинион 7 6 4 17 подобрена статија
Тахити 9 9 10 28 подобрена статија
Мартиник 6 6 3 15 подобрена статија
Мехетија 3 3 2 8 нова статија
Мајао 3 3 2 8 нова статија
Моореја 4 4 2 10 нова статија
Тетиароа 4 4 2 10 нова статија
Бора Бора 5 5 2 12 подобрена статија
Хуахине 3 3 2 8 нова статија
Маупити 2 2 1 5 нова статија
Мануае (Друштвени Острови) 2 3 1 6 нова статија
Заветрени Острови (Друштвени Острови) 3 3 2 8 нова статија
Маупихаа 2 3 2 7 нова статија
Моту Оне 2 2 1 5 нова статија
Тахаа 2 2 1 5 нова статија
Тупаи 1 2 1 4 нова статија
Рајатеа 4 4 2 10 нова статија
Понцијански Острови 2 2 1 5 нова статија
Понца (остров) 5 5 4 14 нова статија
Палмарола 1 2 1 4 нова статија
Санто Стефано 2 2 2 6 нова статија
Заноне 2 2 1 5 нова статија
Гави (остров) 1 1 1 3 нова статија
Вентотене 3 3 3 9 нова статија
Антикости 5 6 6 17 нова статија
Бонавентир 3 3 2 8 нова статија
Антре 3 2 2 7 нова статија
Магдаленски Острови 5 6 5 16 нова статија
Брион (остров) 3 3 2 8 нова статија
Сундски Острови 1 1 1 3 подобрена статија
Борнео 7 3 7 17 подобрена статија
Ломбок 6 6 9 21 подобрена статија
Вкупно