Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2020/евиденција/Тиверополник

Од Википедија — слободната енциклопедија
Тиверополник]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Туризам во Босна и Херцеговина 6 6 10 22  Босна и Херцеговина (нова статија)
Економија на Босна и Херцеговина 7 8 8 23  Босна и Херцеговина (нова статија)
КК Црвена Ѕвезда 9 10 10 29  Србија (нова статија)
Народна Социјалистичка Република Албанија 9 10 10 29  Албанија (нова статија)
Образование во Албанија 6 6 8 20  Албанија (нова статија)
Земјоделство во Албанија 5 5 5 15  Албанија (нова статија)
Национална библиотека на Албанија 2 3 2 7  Албанија (нова статија)
Универзитет Сараево 4 4 4 12  Босна и Херцеговина (нова статија)
Небојша Глоговац 8 10 10 28  Србија (нова статија)
Саат-кула Сегешвар 4 4 4 12  Романија (нова статија)
Кула Каменец 2 2 2 6  Белорусија (нова статија)
Кула ОТЕ 2 2 2 6  Грција (нова статија)
Кула Јештед 2 2 2 6  Чешка (нова статија)
Антибирократска револуција 7 6 8 21  Србија (нова статија)
Образование во Србија 6 6 8 20  Србија (нова статија)
Влада за национален спас 7 8 10 25  Србија (нова статија)
Српска академија на науките и уметностите 6 6 8 20  Србија (нова статија)
Република Босна и Херцеговина 5 4 5 14  Босна и Херцеговина (нова статија)
Големиот пожар во Смирна 8 7 10 25  Турција (нова статија)
Еднопартиски период на Република Турција 6 5 6 17  Турција (нова статија)
Архитектура на Турција 7 6 7 20  Турција (нова статија)
Спортска сала Улкер 1 2 2 5  Турција (нова статија)
Железничка станица (Анкара) 1 1 2 4  Турција (нова статија)
Споменик Барбароса (Истанбул) 2 2 2 6  Турција (нова статија)
Науката и технологијата во Отоманското Царство 7 7 8 22  Турција (нова статија)
Деветоаприлска трагедија 5 4 5 14  Грузија (нова статија)
Таверна 3 3 2 8  Грција (нова статија)
Ислам во Казахстан 4 4 3 11  Казахстан (нова статија)
Економија на Република Српска 5 5 5 15  Република Српска (нова статија)
Демографија на Република Српска 5 5 5 15  Република Српска (нова статија)
Љупко Петровиќ 4 4 3 11  Република Српска (нова статија)
Дејтонски мировен договор 7 7 7 21  Република Српска (нова статија)
Босанска војна 9 10 10 29  Босна и Херцеговина (нова статија)
Географија на Република Српска 4 4 3 11  Република Српска (нова статија)
Фудбалски сојуз на Србија 3 3 2 8  Србија (нова статија)
Туризам во Русија 9 10 10 29  Русија (нова статија)
Религија во Република Српска 4 4 3 11  Република Српска (нова статија)
Деврим 3 3 2 8  Турција (нова статија)
Земјоделска Банка (Турција) 2 3 2 7  Турција (нова статија)
Турска Бизнис Банка 3 3 2 8  Турција (нова статија)
Економска историја на Турција 5 5 5 15  Турција (нова статија)
Економија на Украина 9 10 10 29  Украина (нова статија)
Генерален директорат за минерално истражување и експлоатација 2 2 2 6  Турција (нова статија)
Нуклеарна централа „Акују“ 4 4 3 11  Турција (нова статија)
Царинска унија на ЕУ-Турција 3 3 2 8  Турција (нова статија)
Турско стреличарство 1 1 1 3  Турција (нова статија)
Уставен референдум во Турција (2017) 10 10 10 30  Турција (нова статија)
Окупација на Цариград 7 7 8 22  Турција (подобрена статија)
Турско национално движење 4 4 3 11  Турција (нова статија)
Конгрес од Ерзурум 4 4 3 11  Турција (нова статија)
Конгрес од Сивас 2 2 2 6  Турција (нова статија)
Влада на Големото национално собрание 3 3 2 8  Турција (нова статија)
Грчки десант во Смирна 5 5 6 16  Турција (нова статија)
Окупација на Смирна 7 7 8 22  Турција (нова статија)
Вкупно