Википедија:Уредувачки натпревари/Вулкани/евиденција/BlueEagle1

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
BlueEagle1]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Лаки (вулкан) 6 6 12 нова статија
Гримсветн 4 4 8 нова статија
Бардарбунга 5 5 10 нова статија
Шаблон:Вулкани на Исланд 1 0 1 нов шаблон
Суртсеј 3 3 6 подобрена статија
Хекла 8 8 16 нова статија
Теиде 6 6 12 подобрена статија
Аренал (вулкан) 3 3 6 подобрена статија
Етна 7 6 13 подобрена статија
Масаја (вулкан) 3 3 6 подобрена статија
Ерафајекидл 3 3 6 нова статија
Стромболи 3 3 6 подобрена статија
Торфајекидл 2 2 4 подобрена статија
Тордарирна 2 2 4 нова статија
Есјуфјол 2 1 3 нова статија
Јолнир 3 3 6 нова статија
Катла 5 4 9 нова статија
Елдгја 2 2 4 нова статија
Tамбора (вулкан) 5 5 10 подобрена статија
Список на вулкани во Етиопија 3 4 7 нова статија
Ерта Але 4 4 8 нова статија
Антофала 4 4 8 нова статија
Парикутин (вулкан) 4 4 8 подобрена статија
Котопакси 5 4 9 подобрена статија
Кракатау 8 8 16 подобрена статија
Шаблон:Вулкани во Индонезија 2 0 2 нов шаблон
Список на вулкани во Индонезија 7 8 15 нова статија
Мајон 6 6 12 подобрена статија
Килауеа 6 6 12 подобрена статија
Хавајска ерупција 3 3 6 нова статија
Шаблон:Видови на вулкански ерупции 1 0 1 нов шаблон
Стромболска ерупција 3 3 6 нова статија
Пелеанска ерупција 2 3 5 нова статија
Безимјани 4 4 8 нова статија
Хибок-Хибок 4 3 7 нова статија
Вулкано 4 3 7 подобра статија
Вулканолошка ерупција 3 3 6 нова статија
Вулкан 5 5 10 подобрена статија
Вкупно