Вангел Дину

Од Википедија — слободната енциклопедија
(Пренасочено од Дину Вангели)
Вангел Дину

Мандат
3 август 1903 – 13 август 1903
Претседател Никола Карев

Роден

Вангел Динупремиер на Крушевската Република.