Дину Вангел

Од Википедија — слободната енциклопедија
(Пренасочено од Вангел Дину)
Дину Вангел

Мандат
3 август 1903 – 13 август 1903
Претседател Никола Карев

Роден

Дину Вангелпремиер на Крушевската Република.