Прејди на содржината

Википедија:Уредувачки натпревари/Биосферни резервати во светот/Евиденција за втора седмица

Од Википедија — слободната енциклопедија

Тука се води евиденцијата за објавени статии во текот на првата седмица, од 26 април - 2 мај 2021.

На местото „Наслов на статија 1“ пишете го името на статијата и кај полето [[Корисник: ]] допишете го вашето корисничко име.

Како пример се зададени по две полиња за статии, но може да додадете онолку полиња колку што имате објавено статии. Додавањето на полиња е со користење на ! а потоа додавање на | [име на статија]. После секои три | следува ! за нови полиња.

Евиденција

[уреди извор]
Корисник:Pta345MK
Статија Ж1 Ж2 Ж3
Биосферен резерват Калакмул (Н) 5 5 5
Биосферен резерват Чамела-Куиксама (Н) 2 5 3
Национален парк Кумбрес дел Ајуско (Н) 5 7 5
Национален парк Комбрес де Монтереј (Н) 6 6 5
Корисник:SK827
Статија Ж1 Ж2 Ж3
Чини (езеро) (Н) 2 5 3
Национален парк Карпести Планини (Н) 7 8 5
Национален парк Сув Тортугас (Н) 5 8 3
Вилкове (Н) 2 4 2
Енрикиљо (Н) 3 5 3
Национален парк Диндер (Н) 2 4 2
Национален парк Северен Велебит (Н) 3 6 3
Национален парк В Бенин-Нигер (Н) 3 6 3
Биом Пампа Квебрадас дел Норте (Н) 3 5 3
Усамбара (Н) 3 5 3
Заштитена област Нгоронгоро (Н) 5 8 3
Езеро Увс (слив) (Н) 3 5 3
Планина Богд Кан (Н) 3 6 3
Национален парк Комодо (Н) 4 6 3
Национален парк Архипелаг (Н) 3 5 3
Мочуриште Запата (Н) 2 7 3
Национален центар за пеперутки (Н) 2 7 3
Биосферен државен резерват Репетек (Н) 2 5 2
Ироаз (море) (Н) 2 6 2
Национален парк Гваделупе (Н) 2 5 2
Шига Коген (Н) 3 6 2
Планина Емине (Н) 2 6 2
Корисник:SirGoldenBlade
Статија Ж1 Ж2 Ж3
Барденас Реалес (Н) 4 6 4
Биосферен резерват на пеперугата монарх (Н) 9 10 9
Ел Анголо (резерват) (Н) 5 5 5
Ометепе (Н) 8 9 7
Национален парк Уаскаран (Н) 6 8 6
Биосферен резерват Рио Платано (Н) 8 9 7
Таза (Н) 4 6 6
Национален парк Словински (Н) 5 6 5
Берленгаш (Н) 8 9 7
Корисник:Krstevska123
Статија Ж1 Ж2 Ж3
Мегидо 5 5 5