Предлошка:Домаќини на ЛОИ

Од Википедија — слободната енциклопедија
Како да го прилагодувате приказот на предлошката
  • Користете {{Домаќини на ЛОИ |state=collapsed}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Домаќини на ЛОИ |state=expanded}}  за предлошкава да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Домаќини на ЛОИ |state=autocollapse}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба само ако има друга ваква хоризонтална предлошка на страницата.
  • Ако не е поинаку зададено (проверете го параметарот state во кодот на предлошкава), самосклопувањето ќе биде стандарден начин на приказ.

Употреба[уреди извор]

За да ја ставите оваа предлошка, користете {{Домаќини на ЛОИ}}

Поврзано[уреди извор]