Корисник:Dav/песок1

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оригинал 1-5 книги 6-та книга Други варијанти Правилно
Harry Potter Хари Потер Хари Потер Хери Потер Хари Потер
Drako Malfoy Драко Лошотоски Драко Мелфој Драко Малфој Драко Мелфој
Tom Marvolo Riddle Том Марволо Загатката Том Марволо Ридл Том Марволо Ридл
Hermione Granger Хермиона Желбогорска Хермиона Гренџер Хермиона Грејнџер Хермиона Гренџер
Ron Weasley Рон Лисичоски (во едно цело поглавје во првиот превод)
Рон Снајдоски
Рон Весли Рон Визли
Nevile Longbottom Невил Загубеноски Невил Лонгботом Невил Лонгботом
Luna Lovegood Луна Збунска Луна Лавгуд Луна Лавгод Луна Лавгуд
Pomona Sprout Фиданка Помона Спраут Помона Спраут
Belatrix Lestrange Белатрикс Туѓинска Белатрикс Лестрејнџ Велатрикс Лестранџ Белатрикс Лестрејнџ

тест за Хари Потер Портал


Хари Потер

портал


уреди 

Хари Потер

<div style="display: block; Корисник:Dav/песок1/Intro


уреди 

Израна статија за овој месец

<div style="display: block; Корисник:Dav/песок1/Selected article Корисник:Dav/песок1/box-footer

уреди 

Дали цте знаеле дека...

<div style="display: block; Корисник:Dav/песок1/DYK Корисник:Dav/песок1/box-footer

уреди 

Цитати

<div style="display: block; Корисник:Dav/песок1/Quotes Корисник:Dav/песок1/box-footer

уреди 

Квалитетни статии

<div style="display: block; Корисник:Dav/песок1/Quality Articles Корисник:Dav/песок1/box-footer

уреди 

Категории

<div style="display: block; Корисник:Dav/песок1/Categories Корисник:Dav/песок1/box-footer

уреди 

Избран лик за овој месец

<div style="display: block; Корисник:Dav/песок1/Featured Character Корисник:Dav/песок1/box-footer

уреди 

Новости

<div style="display: block; Корисник:Dav/песок1/Dav/песок1 news Корисник:Dav/песок1/box-footer

уреди 

Надворешни врски

<div style="display: block; Корисник:Dav/песок1/Web resources Корисник:Dav/песок1/box-footer

уреди 

Статии кои вие можете да ги подоборите

<div style="display: block; Корисник:Dav/песок1/Things You Can Do Корисник:Dav/песок1/box-footer

уреди 

Поврзани Вики-проекти

<div style="display: block; Корисник:Dav/песок1/WikiProjects Корисник:Dav/песок1/box-footer

Шаблон:Хари Потер/box-header

Dav/песок1 на  Викивестите  Dav/песок1 на  Викицитатот  Dav/песок1 на  Викикнигите  Dav/песок1 на  Викиизворот  Dav/песок1 на  Викиречникот  Dav/песок1 на Заедничката ризница
Вести Мисли и цитати Учебници и прирачници Текстови Толкувања Слики и медиуми
Wikinews-logo.svg
Wikiquote-logo.svg
Wikibooks-logo.svg
Wikisource-logo.svg
Wiktionary-logo.svg
Commons-logo.svg

Корисник:Dav/песок1/box-footer


Исчисти опслуж. кеш