Корисник:Blagojcedisoski/Придонеси

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Лого на СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп
Овој корисник е член на вики-проектот
ППЃП, СОУ „Ѓорче Петров“ - ПрилепМојот продонес и моите уредувања:

Цркви и манастири :

Манастир Св. Атанасиј - с.Локвени


 1. СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп
 2. Фармацевтски-лабораториски техничар
 3. Шумарско-дрвопреработувачка струка
 4. Медицинска сестра
 5. Фризер
 6. Козметички техничар
 7. Конфекциски техничар
 8. Физиотерапевтски техничар
 9. Градска библиотека „Борка Талески“- Прилеп
 10. Подвис (Прилепско)
 11. ЈЗУ Општа болница „Борка Талески“-Прилеп
 12. ДОНИА ДОО - ПРИЛЕП
 13. Apple
 14. Анатомија и технички својства на дрвото

СТАТИИ ОД ОБЛАСТА НА МЕДИЦИНАТА

 1. Кивавица
 2. Електрокардиограм - ЕКГ
 3. Цироза
 4. Карцином на желудник
 5. Зајачка уста
 6. Рак на грлото на матката
 7. Хепатит А
 8. Габични инфекции
 9. Еритематозни дерматози
 10. Вртоглавица (Vertigo)
 11. Остеофити – коскени израстоци
 12. Онихомикоза - Onychomycosis (габично воспаление на ноктите)
 13. Увеитис
 14. Дислексија
 15. Полицитемија
 16. Clostridium tetani
 17. Corynebacterium diphtheriae
 18. Масовност, патогеност и вируленција
 19. Сончаница
 20. Klebsiella
 21. Анатомија и физиологија на гениталниот систем
 22. Klebsiella
 23. Рак на грло
 24. Bartholinitis
 25. Неконтролирана дефекација (Енкопреза)
 26. Менингитис
 27. Сепса