Кориснички права

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот Blagojcedisoski (разговор | придонеси)

Член на: Уредници, Исклучоци од IP-блокирање

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 07:25, 13 ноември 2013 Brest разговор придонеси го измени групното членство на Blagojcedisoski од уредник, epcoordinator, eponline и исклучок од IP-блокирање во уредник, epcoordinator, eponline, исклучок од IP-блокирање, epcampus и epinstructor (Активен во обуките на уесниците во ППЃП)
  • 08:55, 24 јуни 2013 Brest разговор придонеси го измени групното членство на Blagojcedisoski од (нема) во уредник, исклучок од IP-блокирање, epcoordinator и eponline (Активен учесник во проектот „Википедија во вашето училиште“)