Прејди на содржината

Википедија:Уредувачки натпревари/Биосферни резервати во светот/Евиденција за прва седмица

Од Википедија — слободната енциклопедија

Тука се води евиденцијата за објавени статии во текот на првата седмица, 19-25 април 2021.

На местото „Наслов на статија 1“ пишете го името на статијата и кај полето [[Корисник: ]] допишете го вашето корисничко име.

Како пример се зададени по две полиња за статии, но може да додадете онолку полиња колку што имате објавено статии. Додавањето на полиња е со користење на ! а потоа додавање на | [име на статија]. После секои три | следува ! за нови полиња.

Евиденција[уреди извор]

Корисник:Pta345MK
Статија Ж1 Ж2 Ж3
Бајуви дупки–Џинџирица (Н) 5 6 5
Природен резерват Магадан (Н) 6 6 5
Природен резерват Курил (Н) 6 6 6
Национален парк Централен Балкан (Н) 6 6 5
Резерват Али Ботуш (Н) 7 6 6
Бистришко браниште (Н) 3 5 3
Природен резерват Сребарна (Н) 5 6 4
Национален парк Каналски Острови (Н) 10 10 8
Национален парк Секвоја (Н) 10 9 9
Национален парк Кралски Остров (Н) 8 10 7
Национална шума Ел Јунке (Н) 8 8 6
Мамутска пештера (национален парк) (П) 10 10 9
Биосферен резерват Јорнада (Н) 6 6 5
Нежидерско Езеро (П) 7 7 6
Корисник:Velichovskas
Статија Ж1 Ж2 Ж3
Голија (Н) 5 6 6
Корисник:Krstevska123
Статија Ж1 Ж2 Ж3
Национален парк Татра (Н) 2 6 4
Национален природен резерват Волонг (Н) 3 7 6
Атлантска шума (Н) 4 6 5
Корисник: SK827
Статија Ж1 Ж2 Ж3
Биосферен резерват Северно Виѕеме (Н) 5 7 6
Природен парк Ел Естрахо (Проток) (Н) 4 5 5
Природен резерват Јатонг (Н) 5 5 6
Јакушима (Н) 5 7 6
Национален парк Конгари (Н) 5 6 6
Кармел (планина) (Н) 7 9 7
Силенто (Н) 5 5 5
Национален парк Бундала (Н) 5 5 6
Природен резерват Катун (Н) 2 4 4
Национален парк Ману (Н) 3 4 6
Опсегот Крокер 3 4 4
Национален парк Комое (Н) 6 7 6
Национален парк Швајцарија (Н) 3 5 4
Биосферен резерват Источен Ветерн Скарп (Н) 5 5 5
Биосферен резерват Дана (Н) 4 5 5
Делта Ориноко (Н) 3 5 3
Корисник:SirGoldenBlade
Статија Ж1 Ж2 Ж3
Национален парк Таи (Н) 10 10 9
Корисник:Ina pet
Статија Ж1 Ж2 Ж3
Лансароте (Н) 8 10 8
Корисник:Vila Rosa
Статија Ж1 Ж2 Ж3
Биосферен резерват на Албанија (Н) 1 2 2