Корисник:Velichovskas

    Од Википедија — слободната енциклопедија

    Вистинско име и презиме: Сара Величковска

    Година на раѓање: 2004
    Меил: saravelichkovska@yahoo.com
    Интереси: медицина, астрологија, дизајн, внатрешно уредување.