Предлошка:Надворешни територии на европските земји

Од Википедија — слободната енциклопедија
Како да го прилагодувате приказот на предлошката
  • Користете {{Надворешни територии на европските земји |state=collapsed}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Надворешни територии на европските земји |state=expanded}}  за предлошкава да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Надворешни територии на европските земји |state=autocollapse}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба само ако има друга ваква хоризонтална предлошка на страницата.
  • Ако не е поинаку зададено (проверете го параметарот state во кодот на предлошкава), самосклопувањето ќе биде стандарден начин на приказ.

Поврзано[уреди извор]