Lady Gaga: Queen of Pop

Од Википедија — слободната енциклопедија

Лејди Гага: Кралица на Попот е автобиографија на американската пејачка Лејди Гага напишана од Емили Херберт, а објавена во Обединетото Кралство од страна на John Blake Publishing Ltd.

Дополнителна литература[уреди | уреди извор]

Дополнителни рецензии
Други биографии
  • Калахан, Маурин (2010). Покер Лице: Издигањето и Издигањето на Лејди Гага. Hyperion. ISBN 1401324096.
  • Едвардс, Поси (2010). Лејди Гага: Јас и Ти. Orion. ISBN 1409123146.
  • Гудман, Лизи (2010). Лејди Гага: Критична Маса Мода. St. Martin's Griffin. ISBN 0312668406.
  • Круменор, Хејди (2010). Лејди Гага. Mitchell Lane Publishers. ISBN 1584159049.
  • Лестер, Пол (2010). Лејди Гага: Барајќи Слава. Omnibus Press. ISBN 1849384053.
  • Парвис, Сара (2010). Лејди Гага. Andrews McMeel Publishing. ISBN 0740797956.
  • Феникс, Хелија (2010). Лејди Гага: „Just Dance“ – Биографијата. Orion Publishing Group. ISBN 1409115674.
  • Рафтер, Дан (2010). Слава: Лејди Гага. Bluewater Productions. ISBN 1450700128.

Надворешни врски[уреди | уреди извор]