Предлошка:Азија по тема

Од Википедија — слободната енциклопедија

За користење на оваа предлошка внесете: {{Азија по тема|САКАНАТА ТЕМА}}. Така на пример за географија на држави од Азија се внесува: {{Азија по тема|Географија на}} и се добива посакуваната предлошка.