Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Селска чешма“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ве молам проверете го кодот на страницата.
Поздрав. --[[User:LazialeStojakovo|LazialeStojakovo]]
 
== kako e dojdeno do imeto na seloto Glodji tetovsko ==
 
Почитувани,
Вие се обраќаме со молба да ни кажете информации, ако постои во Вашата евиденција.
Како е дојдено името на селото Глоѓи? Нешто повеќе за неговата историја.
Колку цркви имало во минатото,кои биле нивните имиња,легенди,митови.
Миграцијата на населението и други информации кои би ни преставувало задоволство да ги осознаеме
 
Сашо Матовски
Претседателот на
НВО Бела Виста-Институт за Одржлив Регионален Рурален Развој
и Претседател на Црковниот Одбор при Храм Св АТАНАСИЈ
Анонимен корисник

Прегледник