Предлошка:Прекуморска Франција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Како да го прилагодувате приказот на предлошката
  • Користете {{Прекуморска Франција |state=collapsed}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Прекуморска Франција |state=expanded}}  за предлошкава да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Прекуморска Франција |state=autocollapse}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба само ако има друга ваква хоризонтална предлошка на страницата.
  • Ако не е поинаку зададено (проверете го параметарот state во кодот на предлошкава), самосклопувањето ќе биде стандарден начин на приказ.

  • This template uses {{Navbox with collapsible groups}}. To show a particular section of the template while leaving the other sections collapsed, use: {{Прекуморска Франција |Section}} where Section is one of "Населени" or "Ненаселени". (Omit any speech or quote marks.)
    For example: {{Прекуморска Франција |Ненаселени}}