Категорија:Оптички направи

Од Википедија — слободната енциклопедија

Team blok e grupa koja pocna da se zanimavat so muzika od 15.09.2019. Vo grupata se trojca. Laryy. Ruzgar. Omer.

Grupata ja napravi Laryy.

Laryy e roden 2003. Ruzgar e roden 2004. Omer e 2004