Википедија:Кориснички кутии/Хумор

Од Википедија — слободната енциклопедија
КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/зло копиле}}

Овој корисник е зло копиле.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Безначајна анимација}}

Овој корисник обожава да гледа безначајни анимации.
Што води овде?

{{Корисник:КК/топче}}

Овој корисник знае дека топчето на сликата никогаш нема да запре да скока
Што води овде?

{{Корисник:КК/укапоаН}}

укапоан атич кинсирок јовО
Што води овде?

{{Корисник:КК/Копивронг}}


Овој корисник го нервира
целата таа работа со лиценцитe.
Што води овде?

{{Корисник:КК/злобен}}

Овој корисник има злобни планови за иднината.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Среќен}}

Овој корисник е среќен.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Збунет}}

Овој корисник е збунет.
Што води овде?

{{Корисник:КК/тоалет}}

Овој корисник оди во тоалет 5 пати дневно.
Што води овде?