Википедија:Кориснички кутии/Политика

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Верувања и убедувања[уреди извор]

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/Don't you FYROM}}

Немој ти мене ФИРОМ! Корисникот се залага за употреба на уставното име на
Република Македонија.
Што води овде?

{{Корисник:КК/ТРСК}}

Flag of the Turkish Republic of Northern Cyprus.svg Овој корисникот ја подржува независноста на Турска Република Северен Кипар.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Не за ЕУ}}

Anti eu.png
Овој корисник не ја поддржува
Европската Унија
Што води овде?

{{Корисник:КК/Старо знаме}}

Flag of North Macedonia (1992–1995).svg Корисникот се залага за враќање на старото знаме.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Обединета Македонија}}

Macedonian-Irredentism.png Овој корисник сонува да ја види Македонија обединета!
Што води овде?

{{Корисник:КК/Борец за Обединета Македонија}}

'
Овој корисник е борец за обединета Македонија
Што води овде?

{{Корисник:КК/Социјалдемократ}}

- Flower 02 -.jpg
Овој корисник е социјал-демократ.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Социјалист}}

Red flag waving.svg Овој корисник е социјалист.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Комунист}}

Soviet flag red star.svg Овој корисник се идентификува како комунист.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Комунизам}}

Hammer and sickle.svg Овој корисник го подржува комунизмот.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Марксист}}

Karl Marx.jpg Овој корисник е марксист и го подржува марксизмот id2
Што води овде?

{{Корисник:КК/Социјализам}}

Red flag left.jpg
Овој корисник го подржува социјализмот.
Што води овде?

{{Корисник Панславист}}

Panslav.PNG Корисникот е приврзаник на панславизмот.
Што води овде?

Политички партии[уреди извор]

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/ВМРО-ДПМНЕ}}

ВМРО-ДПМНЕ-Лого.svgКорисникот ја поддржува политичката партија ВМРО-ДПМНЕ.
Што води овде?

{{Корисник:КК/СДСМ}}

Logo of the SDUM.jpgКорисникот ја поддржува политичката партија СДСМ.
Што води овде?

{{Корисник:КК/ЛДП}}

LDP logo.jpgКорисникот ја поддржува политичката партија ЛДП.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Виножито}}

RainbowPartyLogoGreek.jpg Корисникот ја поддржува политичката партија Виножито.
Што води овде?