Википедија:Кориснички кутии/Книги

Од Википедија — слободната енциклопедија
КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/42}}

Што води овде?

{{Корисник:КК/чита фантаз}}

Овој корисник преферира да чита фантазија.
Што води овде?

Читање[уреди извор]

Автори[уреди извор]

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/Артур Конан Дојл}}

Овој корисник е фан на Сер Артур Конан Дојл
Што води овде?

Измислени ликови[уреди извор]

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/Шерлок Холмс}}

Овој корисник е фан на Шерлок Холмс
Што води овде?

Жанрови[уреди извор]

Пишување[уреди извор]