Википедија:Кориснички кутии/Живот

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Живот[уреди извор]

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/човек}}

Pioneer plaque line-drawing of a human male.svgОвој корисник е човек.
Што води овде?

{{Корисник Машко}}

Male.svg Овој корисник е од машкиот пол.
Што води овде?

{{Корисник Женско}}

Female.svg Овој корисник е од женскиот пол.
Што води овде?

{{Корисник:КК/смртник}}

Skull and Crossbones.svg
Овој корисник е смртник.
Што води овде?

Возраст/старосни групи[уреди извор]

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/години}}

{{{1}}} Овој корисник има {{{1}}} години.
Што води овде?

{{Корисник моментална старост}}

0 Овој Википедијанец има 0 години, 0 месеци и 0 дена
на 16 септември, 2021.
Што води овде?

{{Корисник:КК/teen}}

teen Овој корисник е тинејџер.
Што води овде?

{{Корисник:КК/бесмртен}}

Овој корисник ќе живее засекогаш.
Што води овде?

{{Корисник:КК/генерација ипсилон}}

Y Овој корисник е член на Генерацијата Y.
Што води овде?