Википедија:Кориснички кутии/Место на живеење

Од Википедија — слободната енциклопедија

Македонија[уреди извор]

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Шаблон:Корисник Македонија}}

Овој корисник живее во Македонија.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник ЕУ}}

Овој корисник е жител на Европската Унија.
Што води овде?

{{Шаблон:Корисник СР Македонија}}

Овој корисник е роден во СР Македонија.
Што води овде?

Југославија[уреди извор]

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Шаблон:Корисник СФРЈ}}

Овој корисник е роден во Југославија.
Што води овде?