Википедија:Кориснички кутии/Религија

Од Википедија — слободната енциклопедија

Религии[уреди извор]

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/Христијанин}}

Овој корисник е христијанин.
Што води овде?

{{Корисник Христијанин}}

Крст Овој корисник е христијанин. Ихтис
Што води овде?

{{Корисник:КК/Атеист}}

Овој корисник е атеист.
Што води овде?

Обичаи[уреди извор]

Ставови[уреди извор]

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Шаблон:Религиозен Корисник}}

Овој корисник е религиозен.
Што води овде?

{{Корисник:КК/религија51}}

Податотека:Religious Symbols-ani.gif Овој корисник смета дека религијата не треба да ги разделува луѓето на земјата.
Што води овде?

{{Корисник:КК/религија почит}}

Овој корисник ги почитува верувањата и религиите на другите и сфаќа дека не сите луѓе сакаат да го следат истиот пат.
Што води овде?

{{Корисник:КК/комплесна спиритуалност}}

Религиозните верувања на овој корисник се сложени и лични.
Што води овде?