Википедија:Кориснички кутии/Бои

Од Википедија — слободната енциклопедија

На оваа статија се наоѓаат кориснички кутии поврзани со боите.

КОД РЕЗУЛТАТ ШТО ВОДИ ОВДЕ?

{{Корисник:КК/Зелено}}

Зелената боја е најомилена боја на овој корисник.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Сино}}

Омилената боја на овој корисник е сината.
Што води овде?

{{Корисник:КК/Виолетово}}

G Овој корисник ја обожава вилолетовата боја.
Што води овде?