Прејди на содржината

Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2022/евиденција/Chnitke

Од Википедија — слободната енциклопедија
Chnitke]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Австрискa музичкa наградa Амадеус 2 2 2 6  Австрија (нова статија)
Норбертин фон Бреслерн-Рот 3 3 3 9  Австрија (нова статија)
Кики Когелник 4 4 4 12  Австрија (нова статија)
Франц Јозеф Ауман 2 1 2 5  Австрија (нова статија)
Фран Цвитер 3 3 3 9  Австрија (нова статија)
Делата на Јоже Плечник во Љубљана 3 3 3 9  Словенија (нова статија)
Дневник (словенечки дневен весник) 2 2 2 6  Словенија (нова статија)
Дело (словенечки дневен весник) 2 2 2 6  Словенија (нова статија)
Централен пазар Љубљана 2 3 3 8  Словенија (нова статија)
Владимир Бартол 2 3 3 8  Словенија (нова статија)
Недељко Гвозденовиќ 4 4 4 12  Србија (нова статија)
Милош Н. Ѓуриќ 2 3 2 7  Србија (нова статија)
Белградска филхармонија 3 3 3 9  Србија (нова статија)
Момчило Настасијевиќ 5 5 5 15  Србија (нова статија)
Зоран Живковиќ (писател) 3 3 3 9  Србија (нова статија)
Соборна црква „Преображение Господово“ (Санкт Петербург) 4 4 4 12  Русија (нова статија)
Мариински дворец (Санкт Петербург) 3 3 3 9  Русија (нова статија)
Чесменски столб 4 4 4 12  Русија (нова статија)
Статуа на Јупитер (Ермитаж) 4 4 4 12  Русија (нова статија)
Тамара Каценеленбоген 2 2 2 6  Русија (нова статија)
Милева Мица Тодоровиќ 3 3 3 9  Република Српска (нова статија)
Михаш Чарот 2 2 2 6  Белорусија (нова статија)
Црква „Св. Димитриј“ (Новочеркаск) 2 2 2 6  Донечка Област (нова статија)
Црква „Свети Александар Невски“ (Новочеркаск) 2 3 2 7  Донечка Област (нова статија)
Црква „Вознесение Господово“ (Ростов на Дон) 2 2 2 6  Донечка Област (нова статија)
Дмитриј Плакс 2 2 2 6  Белорусија (нова статија)
Музеј на современа уметност (Белград) 4 5 4 13  Србија (нова статија)
Вкупно