Соко Град (штитарски)

Од Википедија — слободната енциклопедија
Тврдина Соко Град
Општи податоци
ГрадШтитар
ЗемјаЦрна Гора
Положба на тврдината Соко (штитарски) во Горна Зета

Тврдината Соко Град се наоѓа во близина на селото Штитар, Црна Гора.