Предлошка:Квантна механика

Од Википедија — слободната енциклопедија
Икона за документација Документација за предлошка
 • Предлошкава содржи расклопни списоци со {{расклопен список}}. По основно, сите списоци се склопени.
  За списокот да се прикаже расклопен (отворен), применете го {{Квантна механика |expanded=all}}
  (или, ако е овозможено, {{Квантна механика |all}}, т.е. без „expanded=“).
  За да се прикажува расклопен даден список, а другите да останат затворени,
  use {{Квантна механика |expanded=име на списокот}} (или, ако е овозможено, {{Квантна механика |име на списокот}} )
  каде име на списокот е едно од следниве:
  хронологија, основи, опити, записи, равенки, толкувања, напредно, научници
  (изоставете ги наводниците).