Канцелариски материјал

Од Википедија — слободната енциклопедија

Канцелариски материјал канцелариски прибор или школски прибор се производи од за користење во канцеларија, во домот или во образованието. Тие можат да бидат хартиени производи како пликоа, тетратки, бележници, роковници, средства за пишување како пенкала, моливи, гуми за бришење, но и честитки, спојници, шпенки, хефталки и различни други материјали за пишување, печатење на компјутер.

Галерија[уреди | уреди извор]

Надворешни врски[уреди | уреди извор]