ЖС „Демир Капија“

Од Википедија — слободната енциклопедија
Демир Капија is located in Република Македонија
Демир Капија
Демир Капија
Демир Капија (Република Македонија)

Железничката станица „Демир Капија“железничка станица во Република Македонија, со следниве географски координати: СГШ 41o 24' 37'', ИГД 22o 14' 41''.