Предлошка:Германски острови во Балтичкото Море

Од Википедија — слободната енциклопедија
Како да го прилагодувате приказот на предлошката
  • Користете {{Германски острови во Балтичкото Море |state=collapsed}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Германски острови во Балтичкото Море |state=expanded}}  за предлошкава да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Германски острови во Балтичкото Море |state=autocollapse}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба само ако има друга ваква хоризонтална предлошка на страницата.
  • Ако не е поинаку зададено (проверете го параметарот state во кодот на предлошкава), самосклопувањето ќе биде стандарден начин на приказ.