Категорија:Таксокутии со неважечка боја

Од Википедија — слободната енциклопедија

Категоријава содржи статии со неважечки бои од таксокутијата. Проверете го параметарот „regnum“ во {{Taxobox}} (мора да биде врска: [[Animal]]ia, [[Plantae]] итн.) или пак можеби параметарот 1 од {{Taxobox_colour}} е неважечки. Трета можност е статијата да била вандализирна. Бојата треба да е изразена во форматот RGB.

Страници во категоријата „Таксокутии со неважечка боја“

Прикажани се 16 од вкупно 16 страници во категоријата.