Категорија:Википедија:Расчистување

Од Википедија — слободната енциклопедија
Кратенки:
КАТ:ЧИСТЕЊЕ

На овие статии им е потребно општо расчистување. Видете на Википедија:Расчистување или на соодветната страница за разговор за причините.

„Расчистување“ е општ поим, подреден на „одржување“. Ги вклучува сите работи за средување што треба да се направат.

Користете ја ознаката {{расчистување}} за да ставате статии во оваа категорија.

Кликнете тука за да го исчистите кешот.

Страници во категоријата „Википедија:Расчистување“

Оваа категорија содржи само една страница.