Категорија:Никулци за луѓе по националност

Од Википедија — слободната енциклопедија
Националност Шаблон Категорија
Австријци {{Австрија-био-никулец}} Никулци за Австријци
Албанци {{Албанија-био-никулец}} Никулци за Албанци
Американци {{САД-био-никулец}} Никулци за Американци
Англичани {{Англија-био-никулец}} Никулци за Англичани
Аргентинци {{Аргентина-био-никулец}} Никулци за Аргентинци
Белгијци {{Белгија-био-никулец}} Никулци за Белгијци
Бугари {{Бугарија-био-никулец}} Никулци за Бугари
Бразилци {{Бразил-био-никулец}} Никулци за Бразилци
Британци {{Британија-био-никулец}} Никулци за Британци
Германци {{Германија-био-никулец}} Никулци за Германци
Грци {{Грција-био-никулец}} Никулци за Грци
Данци {{Данска-био-никулец}} Никулци за Данци
Израелци {{Израел-био-никулец}} Никулци за Израелци
Италијанци {{Италија-био-никулец}} Никулци за Италијанци
Јамајканци {{Јамајка-био-никулец}} Никулци за Јамајчани
Канаѓани {{Канада-био-никулец}} Никулци за Канаѓани
Македонци {{Македонија-био-никулец}} Никулци за Македонци
Пољаци {{Полска-био-никулец}} Никулци за Полјаци
Руси {{Русија-био-никулец}} Никулци за Руси
Словенци {{Словенија-био-никулец}} Никулци за Словенци
Срби {{Србија-био-никулец}} Никулци за Срби
Турци {{Турција-био-никулец}} Никулци за Турци
Украинци {{Украина-био-никулец}} Никулци за Украинци
Филипинци {{Филипини-био-никулец}} Никулци за Филипинци
Холанѓани {{Холандија-био-никулец}} Никулци за Холанѓани
Хрвати {{Хрватска-био-никулец}} Никулци за Хрвати
Чеси {{Чешка-био-никулец}} Никулци за Чеси

Поткатегории

Оваа категорија ги содржи следниве 7 поткатегории од вкупно 7.