Податотека:Hexagonal.svg

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

Изворна податотека(SVG податотека, номинално 295 × 304 пиксели, големина: 16 КБ)

Врска до Ризницата Ова е податотека од Ризницата на Викимедија и може да се користи на други проекти. Подолу е наведена содржината на нејзината описна страница.
Заедничката ризница е складиште на слободно-лиценцирани слики и снимки. И Вие можете да помогнете.

Опис

Опис
English: Hexagonal crystal structure.
Português: Estrutura cristalina Hexagonal.
Русский: Гексагональная кристаллическая структура.
Українська: Гексагональна структура кристалічної ґратки.
Датум 23 октомври 2006 (датум на изворното подигање)
Извор Сопствено дело засновано на: Lattice face centered cubic.svg од Baszoetekouw на Википедија на англиски
Префрлено од en.wikipedia на Ризницата од страна на Liftarn.
Автор Изворно подигнато од Danieljamesscott на Википедија на англиски
SVG разработка
InfoField
 
SVG-кодот е исправен.
 
Оваа векторска слика е изработена со Inkscape.

Лиценцирање

Авторски права © Daniel James Scott

Распространувањето и употребата во изворен и бинарен облик, со или без измени, се дозволени само ако следниве услови се исполнети:

  1. Распространувањето на изворниот код мора да ја задржи горната напомена за авторското право, со името на подигачот и овој список со услови.
  2. Распространувањето во бинарен облик мора да ја дава горната напомена за авторското право, со името на подигачот и овој список со услови во документацијата и/или другите материјали што доаѓаат со распространувањето.
  3. Ниту името Daniel James Scott, ниту имињата на учесниците не смеат да се користат за промовирање на производи изведени од оваа програма без претходна пишана дозвола од нив.

Програмот се нуди од Daniel James Scott „каков што е“ и истите се одрекуваат од било какви изречни или подразбрани гаранции, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, подразбранта гаранција за пазарност и погодност за определена намена. Daniel James Scott во ниеден случај не можат да бидат одговорни за било какви непосредни, посредни, случајни, посебни, примерни или последични штети (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, набавката на заменети стоки или услуги; губиток на употреба, податоци или приходи; или пак пореметувања во стопанисувањето) без оглед како се предизвикани и според било која теорија за одговорност, било по договор, строга одговорност, или од неизвршени обврски (вкл. немарност и друго) што би произлегле на било кој начин од употребата на програмов, дури и кога можноста за вакви штети е напомената.

Изворна евиденција за подигањето

Изворниот опис се наоѓаше тука. Сите долунаведени кориснички имиња се однесуваат на en.wikipedia.
  • 2006-10-23 13:08 Danieljamesscott 295×339×0 (21685 bytes) I created this image based on the Cubic lattice .svg images (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bd/Lattice_face_centered_cubic.svg). The copyright holder Baszoetekouw (http://en.wikipedia.org/wiki/User:Baszoetekouw) gave me permission to modify th

Описи

Опишете во еден ред што претставува податотекава
Hexagonal structure of the crystal lattice

Предмети прикажани на податотекава

прикажува

BSD licenses англиски

23 октомври 2006

Историја на податотеката

Стиснете на датум/време за да ја видите податотеката како изгледала тогаш.

Датум/времеМинијатураДимензииКорисникКоментар
тековна15:53, 25 април 2019Минијатура на верзијата од 15:53, 25 април 2019295 × 304 (16 КБ)Officer781Remove incorrect lattice condition a<>c
18:33, 14 март 2007Минијатура на верзијата од 18:33, 14 март 2007295 × 339 (21 КБ)Liftarn{{Information |Description=I created this image based on the Cubic lattice .svg images (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bd/Lattice_face_centered_cubic.svg). The copyright holder Baszoetekouw (http://en.wikipedia.org/wiki/User:Baszoetekouw) gave

Глобална употреба на податотеката

Метаподатоци