Предлошка:Бразил

Од Википедија — слободната енциклопедија


Како да го прилагодувате приказот на предлошката
  • Користете {{Бразил |state=collapsed}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Бразил |state=expanded}}  за предлошкава да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Бразил |state=autocollapse}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба само ако има друга ваква хоризонтална предлошка на страницата.
  • uncollapsed е наместено на ќе биде стандарден начин на приказ.