Забава

Од Википедија — слободната енциклопедија
Сцена на забава Ницијас Сликар ЧОВЕК

Забава е разонода наменета да го задржи вниманието на публиката или нејзините учесници.

Примери на забава[уреди | уреди извор]

Забавата како мотив во популарната култура[уреди | уреди извор]

Наводи[уреди | уреди извор]