Шаблон:Starbox end

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Пред да направите било какви измени на овој шаблон, ве молиме прво да ги продискутирате вашите намери на страницата за разговор на ВикиПроект Астрономски објекти. Благодариме.


|}

Именик[уреди извор]

Овој шаблон е дел од групата на шаблони кои се користат за прикажување на информации во врска со некоја ѕвезда. Листата секогаш започнува со {{Starbox begin}} како прв член на листата, а завршува со {{Starbox end}} како последен член на листата. Овој шаблон може да се користи на следниов начин:

{{Starbox end}}

Следниве шаблони се користат заедно и вообичаено се поставуваат во редослед како што е прикажан подолу.

{{Starbox begin}}
{{Starbox image}}
{{Starbox observe}}
{{Starbox observe 2s}}
{{Starbox observe 3s}}
{{Starbox character}}
{{Starbox astrometry}}
{{Starbox orbit}}
{{Starbox detail}}
{{Starbox relpos}}
{{Starbox catalog}}
{{Starbox reference}}
{{Starbox end}}

Види исто така[уреди извор]