Предлошка:Starbox observe 3s

Од Википедија — слободната енциклопедија
Пред да направите какви било измени во оваа предлошка, најпрвин продискутирате ги вашите намери на разговорната страница на ВикиПроект Астрономски објекти. Благодариме.
Податоци од набљудување
Епоха {{{epoch}}}      Рамноденица {{{equinox}}}
Соѕвездие {{{constell}}}
{{{component1}}}
Ректасцензија {{{ra1}}}
Деклинација {{{dec1}}}
Привидна величина (V) {{{appmag_v1}}}
{{{component2}}}
Ректасцензија {{{ra2}}}
Деклинација {{{dec2}}}
Привидна величина (V) {{{appmag_v2}}}
{{{component3}}}
Ректасцензија {{{ra3}}}
Деклинација {{{dec3}}}
Привидна величина (V) {{{appmag_v3}}}
Икона за документација Документација за предлошка[создај]