Предлошка:Starbox detail

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Пред да направите какви било измени во оваа предлошка, најпрвин продискутирате ги вашите намери на разговорната страница на ВикиПроект Астрономски објекти. Благодариме.
Податоци
Маса{{{mass}}} M
Полупречник{{{radius}}} R
Површ. грав. (log g){{{gravity}}}
Сјајност{{{luminosity}}} L
Сјајност (болометричка){{{luminosity_bolometric}}} L
Сјајност (виизуелна, LV){{{luminosity_visual}}} L
Температура{{{temperature}}} K
Металичност{{{metal}}}
Вртење{{{rotation}}}
Вртежна брзина (v sin i){{{rotational_velocity}}} км/с
Старост{{{age}}} години
Старост{{{age_gyr}}} Гг.
Маса{{{mass2}}} M
Полупречник{{{radius2}}} R
Површинска гравитација (log g){{{gravity2}}}
Сјајност{{{luminosity2}}} L
Сјајност (болометричка){{{luminosity_bolometric2}}} L
Сјајност (визуелна, LV){{{luminosity_visual2}}} L
Температура{{{temperature2}}} K
Металичност{{{metal2}}}
Вртење{{{rotation2}}}
Вртежна брзина (v sin i){{{rotational_velocity2}}} км/с
Старост{{{age2}}} години
Старост{{{age_myr2}}} Мг.
Старост{{{age_gyr2}}} Гг.
Икона за документација Документација за предлошка[создај]