Предлошка:Starbox relpos

Од Википедија — слободната енциклопедија
Пред да направите какви било измени во оваа предлошка, најпрвин продискутирате ги вашите намери на разговорната страница на ВикиПроект Астрономски објекти. Благодариме.
Местоположба (во однос на {{{primary}}})
Дел{{{component}}}
Епоха на набљудување{{{epoch}}}
Аголно растојание{{{angdistsec}}}
Аголно растојание{{{angdistmas}}} mas
Положбен агол{{{posang}}}°
Забележано одвојување
(проектирано)
{{{projsep}}} ае {{{projsepref}}}