Предлошка:Starbox end

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Пред да направите било какви измени во оваа предлошка, најпрвин продискутирате ги вашите намери на разговорната страница на ВикиПроект Астрономски објекти. Благодариме.


|}

Именик[уреди извор]

Овој шаблон е дел од групата на предлошки кои се користат за прикажување на информации во врска со некоја ѕвезда. Листата секогаш започнува со {{Starbox begin}} како прв член на листата, а завршува со {{Starbox end}} како последен член на листата. Овој шаблон може да се користи на следниов начин:

{{Starbox end}}

Следниве предлошки се користат заедно и вообичаено се поставуваат во редослед како што е прикажан подолу.

{{Starbox begin}}
{{Starbox image}}
{{Starbox observe}}
{{Starbox observe 2s}}
{{Starbox observe 3s}}
{{Starbox character}}
{{Starbox astrometry}}
{{Starbox orbit}}
{{Starbox detail}}
{{Starbox relpos}}
{{Starbox catalog}}
{{Starbox reference}}
{{Starbox end}}

Види исто така[уреди извор]