Категорија:Предлошки за предупредување на корисници

Од Википедија — слободната енциклопедија
Кратенки:
КАТ:ШПК

Оваа категорија ги содржи сите предлошки што служат за предупредување корисници.

Овие предлошки се поставуваат на кориснички разговорни страници. Воглавно треба да се subst:-уваат (односно да се користи {{subst:именапредлошка}} наместо {{именапредлошка}}).

Поткатегории

Оваа категорија ја содржи само следнава поткатегорија.