Предлошка:Uw3

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Престанете со пореметување на содржините. Направените уредувања (тоа што сте го внеле) и така не се појавуваат пред да ги одобри администратор или проверувач. Затоа препорачувам да не си го трошите напусто времето на уредувања од овој вид. Ако продолжите да ја оштетувате Википедија ќе бидете блокирани и нема да можете да уредувате.